VIDEO Baile Herculane- în atenția tuturor și în elita festivalurilor mondiale de escaladă

În perioada 11-15 septembrie în oraşul Băile Herculane va avea loc un eveniment sportiv remarcabil, Festivalul Internaţional de Escaladă „Petzl Roc Trip 2014″ organizat de firma franceză Petzl Distribution, leader mondial în echipament de escaladă şi de alpinism utilitar.
Este un eveniment sportiv de mare anvergură şi are ca scop promovarea internaţională şi dezvoltarea turistică a zonei Băile Herculane. Acest festival va aduna laolaltă cei mai buni căţărători şi va atrage un număr însemnat de vizitatori. Până în prezent și-au anunţat participarea, în calitate de concurenţi, unii dintre cei mai cunoscuţi căţărători pe plan mondial: Chris Sharma (SUA), Dave Graham (SUA), Said Belhaj (Suedia), Nina Caprez (Elveţia), Philippe Ribiere (Franţa), Melisa Le Neve (Franţa), Akiya Nogushi (Japonia) şi alţii.

[youtube id=”S4dmV4eD3dY”]

Zona Băile Herculane se află în atenţia întregii lumi căci evenimentul este promovat pe un site dedicat festivalului. Informațiile vor apărea în limbile engleză, germană şi franceză realizându-se astfel comunicarea către întreaga comunitate internaţională de căţărători şi către toată media de specialitate. Cest lucru este realizat atât înainte, în timpul cât şi după eveniment.
Totodată, aici va fi prezentă o echipă de fotografi, dar şi o echipă de filmare care vor realiza un film de promovare al evenimentului. Astfel că staţiunea bănăţeană va fi în atenţia întregii lumi iar numele ei va circula de jur împrejurul globului pământesc.
Acesta este doar un pas și poate că acest eveniment, va readuce Băile Herculane la gloria de altă dată şi va redevenii o staţiune de nivel superior. Ediţiile precedente ale Petzl Roc Trip au arătat impactul pozitiv pe care festivalul l-a avut asupra regiunii de primire și desfîșurare a festivalurilor anterioare.

Comentarii

comentarii