Balul de 8 Martie al pensionarelor reşiţene cu petrecere şi dans pe toate ritmurile VIDEO

Ziua Femeii a fost sărbătorită şi de doamnele pensionare din Reșița. Alături de ele au fost tovarășii de viață sau prietenii, dar au predominat grupurile formate din mai multe prietene. Petrecerea a fost realizată de Asociația Venerabilii a pensionarilor din oraș. Cu toții, au pregătit colegelor pensionare un „8 Martie” festiv, cu o petrecere la un restaurant din oraş.
https://youtu.be/mEZO3cxvH-0 
Peste 300 de pensionare, dar şi câţiva pensionari au petrecut astă noapte pe ringul de dans unde s-au distrat ca în tinerețe.  Multor invitate li s-au adăugat și unii soți mai grijulii care nu au vrut să își lase partenerele singure la dans. Doamnele au primit câte un trandafir şi o felicitare din partea organizatorilor.
 
De la petrecere nu a lipsit muzica ce le-a scos pe doamne la dans. Meniul a fost unul de sărbătoare și a mulțumit pe toată lumea, mai ales că nu au lipsit nici băuturile și nici prăjiturile.
 
Și fiindcă la distracție este musai să fie veselie cât mai multă, pensionarele nu s-au dat în lături de la fel de fel de dansuri. Muzică populară, muzică ușoară, marile succese ale deceniilor trecute și alte piese muzicale – au scos mesenii pe ring. Cu toate că unii sunt stră-străbunici, acest lucru nu i-a împiedicat pe mulți să își amintească de anii tinereții când ,,rupeau” ringul de dans.

Mai trebuie spus că antrenul a fost susţinut cu brio de Camelia Ceocu şi formaţia sa. O notă aparte au dat-o cei doi tineri instrumentişti, Denişa Țanigoi și Alex Mihai Ceocu, tineri care au ,,rupt” sala cu măiestria lor. Acordeonul lui Mihai şi vioara Denisei, au încântat sutele de suflete care i-au ascultat ca la un mare recital. Toate acestea sub ochiul înlăcrimat de emoţie al Cameliei Ceocu, mama lui Mihai.  

În această seară, peste 1000 de dascăli, profesori şi educatori din tot judeţul, sunt aşteptaţi la Balul de 8 martie al  Dascălilor Caraseni.

Comentarii

comentarii