VIDEO Balul de 8 Martie al pensionarelor reşiţene cu petrecere şi dyrti dancing

Ziua Femeii a fost sărbătorită in avans de doamnele pensionare din Reșița. Alături de ele au fost tovarășii de viață sau prietenii, dar au fost prezente grupuri formate doar din prietene.
Petrecerea a fost realizată cu sprijinul Primăriei Reșița și al Consiliului Local și al mai multor organizații de pensionari din oraș. Cu toții, au pregătit colegelor pensionare un „8 Martie” festiv, cu o petrecere pe cinste la unul dintre cele mai mari restaurante din oraş.

Peste 500 de pensionare şi pensionari au fost în sala localului și pe ringul de dans unde s-au distrat ca în tinerețe. Multor invitate li s-au adăugat și unii soți mai geloși care nu au vrut să își lase partenerele singure la dans. Doamnele au primit câte un buchet de flori şi o felicitare din partea organizatorilor. Primarul orașului, Ioan Popa, a fost prezent în sală și a petrecut cu pensionarii până în jurul orei 22.

De la petrecere nu a lipsit muzica ce le-a scos pe pensionare la dans. Meniul a fost unul de sărbătoare și a mulțumit pe toată lumea mai ales că nu au lipsit nici băuturile și nici prăjitura.

Și fiindcă la distracție este musai să fie veselie cât mai multă, pensionarele nu s-au dat în lături de la fel de fel de dansuri. Muzică populară, muzică ușoară, marile succese ale deceniilor trecute și alte piese muzicale – au scos mesenii la dans. Cu toată povara anilor în spate și a anumitor probleme de sănătate ce apar vrând -nevrând odată cu vârsta, bunicuțele și mătușile nu s-au dat îm lături de la nici un tip de dans. Ba mai mult, unii bunicuți au arătat că la viața lor nu prea le-a stat nimeni în față când a fost vorba de dans. De fapt, acest lucru se poate vedea și acum când la aproape 80 de ani, unii bunici și unele bunicuțe au dansat ca in celebrul ,,Dirty dancing”. Fara nici o exagerare.

Cu toate că unii sunt străbunici, acest lucru nu i-a împiedicat pe unii dintre ei să își amintească de anii tinereții când ,,rupeau” ringul de dans. Muzica și atmosfera bună au fost gustate din plin iar distracţia a durat până în jurul orei două când şi pe cei mai rezistenţi pensionari ,,i-au lăsat bateriile” şi au pornit fericiţi spre casele lor.

Comentarii

comentarii