Balul Unirii pentru pensionari la Reşiţa VIDEO

Câteva sute de pensionari şi nu numai, s-au întâlnit pentru a petrece împreună. Motivul în reprezintă tocmai Ziua Naţională a României, prilej cu care a fost organizat pentru pensionari un Bal al Unirii.

Buncii şi bunicuţele au scos din dulapuri cele mai frumoase haine, bijuteriile şi uneletele de machiaj şi s-au pregătit cum nu se poate mai frumos. În sala de bal care arata excelent, a început o adevărată paradă a modei. Nu puţini au fost pensionarii care au ales ca şi îmbrăcăminte costumul popular. Unde mai pui că una dintre respectabilele doamne a venit îmbrăcată în costum crașovenesc. Asta în condiţia în care se ştie că îmbrăcarea unui asemenea costum popular durează câteva ore iar purtarea lui este un adevărat talent. Asta din cauza zecilor de cute apretate de să te tai în ele. Alte doamne au venit îmbrăcate în costume nemţeşti sau sârbeşti. Fiecare după naţionalitate. Dar toţi cu suflet românesc și pentru România.

Sala s-a umplut cu zeci de perechi care au venit să serbeze împreună Ziua naţională. La Balul unirii. Aşa cum se cade la o petrecere, nu a lipsit mâncarea, băutura şi dânsul. Toate de calitate și din belșug. Antrenul a fost susținut de Programul serii a debutat cu un moment de înaltă încărcătura patriotică:

Toată lumea s-a arătat deosebit de încântată de iniţiativa organizatorilor iar dânsul şi voia bună va ţine atât cât îi ţin picioarele pe participanţi.

Comentarii

comentarii