Bărbat prins la furat de lemne la Ramna

Un bărbat a fost depistat pe raza localității Ramna, în timp ce transporta material lemnos, fără documente legale. Polițiști de la Secția 5 Poliție Rurală Bocșa au depistat pe raza localității Ramna, un tractor neînmatriculat ce tracta o semiremorcă încărcată cu material lemnos.

La vederea polițiștilor, conducătorul tractorului a fugit în pădure abandonând utilajul, care a fost ridicat de polițiști împreună cu semiremorca, în vederea clarificării situației.

Ulterior a fost solicitat sprijinul unui pădurar de la Ocolul Silvic Bocșa Română pentru măsurarea cantității de material lemnos, rezultând un volum de 3.88 metri cubi de lemn, din speciile cer, stejar și carpen.

În urma verificărilor s-a constatat că materialul lemnos ar fi fost sustras de bărbatul în vârstă de 38 de ani, domiciliat în localitate, care conducea utilajul la momentul depistării, urmând a se stabili proveniența materialului lemnos.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a fost comisă fapta, a informat IPJ Caraș Severin.

Comentarii

comentarii

One thought on “Bărbat prins la furat de lemne la Ramna

Comments are closed.