BĂRBATUL DISPĂRUT DIN BREBU este căutat cu câinii polițiști VIDEO

În această dimineață, începând cu ora 09.00, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, împreună cu jandarmi de la Jandarmeria Caraș-Severin, pompieri ai ISU Semenic, angajați de la Ocolul Silvic Păltiniș, reprezentanți de la Primăria Brebu și localnici din comuna Brebu, continuă căutările bărbatului de 39 de ani din Brebu, dispărut de la domiciliu la data de 16 mai a.c.

În total, peste 40 de polițiști, jandarmi, pompieri, pădurari, reprezentanți ai administrației publice locale, localnici și membri de familie ai persoanei dispărute, împărțiți în echipe de căutare, continuă căutările bărbatului în extravilanul localității Brebu și satelor aparținătoare, în zonele împădurite, în zona sălașelor, stânelor, la casele și clădirile izolate și părăsite și alte locuri din zonă.

La căutări au fost aduși doi câini polițiști, unul de căutare și celălalt antrenat în descoperirea cadavrelor, cel din urmă aparținând Inspectoratului de Poliție Județean Dolj. În paralel, polițiștii continuă căutările și verificările pe raza municipiilor, orașelor și comunelor, în vederea identificării bărbatului de 39 de ani.

Comentarii

comentarii