Beți și drogați la volan pe drumurile publice din Caraș Severin

Depistați de polițiștii reșițeni în timp ce conduceau autovehicule sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive. În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri de la Poliția Municipiului Reșița au depistat pe drumurile publice din municipiu, 3 bărbați care conduceau autovehicule fiind sub influența băuturilor alcoolice și a altor substanțe.

Astfel, ieri, la ora 16.19, un bărbat de 26 de ani din Reșița a fost depistat de polițiști  conducând un autoturism pe strada Făgărașului, iar la testarea cu aparatul Drugtest a rezultat în cazul acestuia valoare pozitivă pentru 3 substanțe psihoactive.

De asemenea, bărbatul a fost testat cu privire la consumul de alcool, aparatul etilotest indicând o valoare de 0.68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice pentru stabilirea prezenței substanțelor și a alcoolului în sânge.

Aseară, la ora 20.45, un alt tânăr de 22 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe strada Timișoarei Triaj din municipiu, aparatul Drugtest indicând în cazul acestuia rezultat pozitiv pentru THC.

În continuare, tânărul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice.

Tot aseară, la ora 21.09, polițiștii rutieri au oprit pentru control pe strada Timișoarei Triaj, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani din Reșița, care la testarea Drugtest a rezultat că a consumat substanțe psihoactive, aparatul indicând rezultat pozitiv pentru THC.

Conform procedurii, și acesta a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice.

În toate cele 3 cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările.

Vă reamintim că legea pedepsește infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe cu închisoare de la unu la 5 ani sau cu amendă.


Comentarii

comentarii

One thought on “Beți și drogați la volan pe drumurile publice din Caraș Severin

Comentariile sunt închise.