Bianca Lința reșițeanca DJ care a cucerit America

,,DJ-ița” reșițeancă Bianca Linta, revine în țară după 10 ani petrecuți în America. Pasiunea pentru muzică a determinat-o să intre într-un domeniu al industriei muzicale în care fetele sunt acceptate mai greu, chiar și în America. Cu toate astea, perseverența și multele ore de muncă, au dus-o la cele mai renumite festivaluri de muzică, evenimente de gen din America și i-au oferit șansa să intre în contact și să colaboreze cu diverși producători.

[youtube id=”xsCZumFyCvg”]

Pe când era doar o adolescentă ”timidă”, tatăl său a câștigat un bilet spre ”tărâmul făgăduințelor” la Loteria Vizelor – asta după 11 ani de încercare. Au plecat într-o țară nouă, cu concepții noi și cu viziuni diferite de cele cu care erau obișnuiți în țară.

Acomodarea Biancăi în această lume total nouă, nu a fost una ușoară. Își amintește că la început stătea retrasă și nu reușea să comunice cu tinerii de la școală și se descurca foarte greu cu scrisul în limba engleză.
Dar cum toate au un început, iar Bianca se consideră a fi o tânără hotărâtă și plină de energie, a început să-și facă prieteni și să viziteze locuri noi, să participe la evenimente alături de prietenii din New York. Un astfel de eveniment a fost o oportunitate pentru tânăra îndrăgostită de muzică, când a mixat pentru prima dată într-un club, prin 2010.

De aici i s-au deschis ușile industriei muzicale și s-a remarcat prin show-urile pline de energie pe care le oferă. Are mixate 8 volume sub denumirea ”The World Needs a Girl” și numeroase proiecte.
Anul trecut în luna august, Bianca revine în țară după 10 ani de America. Nu se regăsește și pleacă înapoi spre ”locul cel mai frumos din lume”, așa cum numește ea New York-ul.
Nu poate însă sta departe de România și revine în noiembrie anul trecut – fiind invitată în emisiunea ”Neața cu Răzvan și Dani” unde cântă pentru prima dată single-ul ”Divided Sky”.

Începe să mixeze la diverse evenimente și semnează un contract de colaborare pentru un an cu Universal Music și intenționează și o colaborare cu renumitul producător și compozitor Marius Moga. Promovând iubirea intre oameni, Bianca vrea să le demonstreze tinerilor că prin muncă și determinare se poate ajunge la obiectivul propus.

”Sunt atât de mândră că am revenit acasă! Sunt atât de mândră să trăiesc ,,Schimbarea” și atât de entuziasmată că luptăm împreună!”, scrie Bianca Linta pe facebook.

Comentarii

comentarii