BREAKIN NEWS Tragedie la Coronini – O maşină a zburat în Dunăre

Tragedie la ceas de amiază la Coronini. Un autoturism în care se aflau 5 persoane a plonjat în Dunăre. Din motive încă neştiute, maşina a zburat de pe carosabil în apele fluviului într-o zonă cu apă foarte adâncă. Unul dintre ocupanţi a apucat să iasă din mașină şi să ajungă la mal.

Din primele informaţii, se pare că în autoturism ar mai fi rămas alte 4 persoane printre care şi un copil. Vom reveni cu informații şi un material video de la faţa locului.

Iata si comunicatul oficial al ISU Semenic

Mobilizare de forţe în zona Coronini – un autoturism a căzut în Dunăre

Un apel la 112, primit în jurul orei 11.44, semnala că pe raza localităţii Coronini, un autoturism a părăsit carosabilul şi a căzut în Dunăre. Mai multe forţe din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Semenic” al judeţului Caraş-Severin, Serviciului Judeţean de Ambulanţă, IPJ CS şi SPF Moldova Nouă s-au mobilizat de urgenţă la locul evenimentului. Din datele primite de la una din persoanele care se aflau în maşină şi a reuşit să ajungă la mal, se pare că în autoturismul căzut în Dunăre se mai găsesc patru persoane: trei adulţi şi un copil. În sprijinul forţelor din judeţul nostru, vor veni şi un elicopter SMURD de la Craiova şi un echipaj de scafandri de la Mehedinţi.

Comentarii

comentarii