Bunicutele si bunicii sarbatoriti de ziua lor la Caminul din Resita VIDEO

Bunicutele si bunicii sarbatoriti de ziua lor la Caminul din Resita . Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie. Cu această ocazie, ne reamintim cât de valoroși sunt oamenii, indiferent de vârsta lor, iar noi, românii ne putem aminti de cunoscutul proverb „Cine n-are bătrâni să-și cumpere”.

,,Persoanele vârstnice au fost aniversate, la Reşita, cu ocazia Zilei Internaţionale ce le este dedicată. În centrul atenţiei au fost bătrânii singuri, care îşi petrec ultimii ani ai vieţii la Căminul pentru Persoane Vârstnice. Sărbătorirea zilei de 1 octombrie s-a făcut printr-o serie de manifestări, cu și pentru seniorii noștri, în cadrul cărora le-am arătat respectul pe care îl merită și le-am oferit câteva clipe de alinare, precum și sentimentul că aparțin unei comunități căreia îi pasă de grijile, problemele și frământările lor” a declarat directrul Caminului, Mirel Sabo.

La fel ca în fiecare an, pe 1 octombrie, bătrânii de la Căminul din Reşita au avut parte de o zi specială. Au fost vizitaţi de autorităţi, de preoți, participa la diverse activităţi şi jocuri şi primesc un meniu special. Surpriza a fost un tort imens din frișcă și fructe. Și fiindcă vârsta aduce la unii și diabet, pentru acestia a fost pregatit un tort special fara zahăr. Bunicuțele și bunicii sunt bucuroși și mulțumiți de grija ce li se poartă. Se simt iubiți și respectați. O spun chiar ei.

Bunicutele si bunicii sarbatoriti de ziua lor la Caminul din Resita . Începând din 1991, în fiecare an, pe 1 octombrie, se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.

Comentarii

comentarii