Câini uciși prin împușcare în Dealul Crucii

Poliția animalelor din Caraș-Severin intră în acțiune în forță, după ce în Reșița au fost găsiți doi căței uciși prin împușcare. Cadavrele celor două animale au fost găsite pe unul din dealurile municipiului de pe Bârzava.

Zeci de mesaje și comentarii pline de indignare au apărut la o postare care arăta cadavrele a doi câini care fuseseră uciși prin împușcare. Cele două animale au fost găsite în zona Dealul Crucii din Reșița. Cazul a fost sesizat atât la Poliția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin și Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Caraș-Severin.

„În acest caz a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept și se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor și tragerii la răspundere penală a acestora”, a precizat purtătorul de cuvânt IPJ caraș-Severin, Alina Boeru.

Reprezentanții unui organizații neguvernamentale din Reșița, care se ocupă cu protejarea animalelor, fac apel la toți cetățenii să semnaleze poliției animalelor toate cazurile de violență și cruzime față de animale. 

Comentarii

comentarii