@Breaking newsActualitateSănatate

Campania de vaccinare anticovid începe și la Reșița, Moldova Nouă și Oțelu Roșu VIDEO

Campania de vaccinare anticovid începe și la Reșița Moldova Nouă și Oțelu Roșu. Campania de vaccinare din Caraș-Severin a început la finele anului trecut la Spitalul din Caransebeș. În prima etapă, au fost vaccinați 160 de angajați ai unității spitalicești. Campania de imunizare va debuta miercuri și la Spitalul Județean de Urgență Reșița, dar și la unitățile medicale din Oțelu Roșu și Moldova Nouă.

Prima etapă de vaccinare de la spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș s-a finalizat cu succes, primele 160 de cadre medicale au fost inoculate cu prima doză de vaccin, urmând ca în următoarele 21 de zile să  li se administreze cea de-a doua doză. Conform programării urmează ca alte 200 de persoane: medici, asistenți infirmieri să fie vaccinați în zilele următoare.

Campania de imunizare va debuta miercuri și la Spitalul Județean de Urgență Reșița, dar și la unitățile medicale din Oțelu Roșu și Moldova Nouă.

Începând de săptămână viitoare vor fi operaționale pentru faza a II-a 16 centre de vaccinare în întreg județul Caraș-Severin: patru centre în municipiul Reșița, două centre în municipiul Caransebeș și în orașele Oravița și Bocșa, câte un centru în fiecare din celelalte orașe și tot câte un centru la Bozovici, Slatina Timiș și Ezeriș.

Comentarii

comentarii