Carne infestată cu bacteria E-coli într-un restaurant din Caraș-Severin

Inspectorii DSV au descoperit într-un restaurant din Caraș-Severin carne infestată cu bacteria E-coli, în urma controalelor efectuate pe 1 septembrie, în cadrul unui plan național de control. Angajații Direcției Sanitar-Veterinare au descoperit în restaurantul respectiv 6 kilograme de pastă de mici cu probleme.

Aceasta provine de la o carmangerie, tot de pe raza județului Caraș-Severin. Ajunși la măcelăria respectivă, inspectorii DSV au constatat că pasta infestată (amestec vită-porc) a fost produsă pe 22 august, cu termen de valabilitate 24 august.

Carnea de vită congelată, utilizată pentru producerea pastei, era achiziționată din alt județ. Inspectorii DSV au confiscat de la măcelăria cu probleme 52 de kilograme de carne de vită și 20 de kilograme de pastă de mici, provenind din același lot infestat.

Carmangeria a primit și o amendă de 2000 de lei, precum și o listă cu dispoziții, printre care revizuirea listei de furnizori de materie primă și reinstruirea personalului cu privire la bunele practici de igienă.

Comentarii

comentarii

One thought on “Carne infestată cu bacteria E-coli într-un restaurant din Caraș-Severin

  1. Care este acel restaurant? Din Caras Severin? Treceti si numele restaurantului…

Comments are closed.