Cascada Bigar cu un debit imens şi în pericol să-şi piardă stratul de muşchi EXCLUSIV VIDEO

Cascada Bigar cu un debit imens şi în pericol să-şi piardă stratul de muşchi. Râurile Minișul și Nera din Valea Almajului sunt în creștere. În unele locuri, au inundat terenurile agricole ale almăjenilor. În urma precipitațiilor abundente din ultimile 30 de ore, pe Valea Almăjului, cantitățile de apă acumulate au depășit şi 60 litri pe metru pătrat. S-a instituit și o avertizare cod portocaliu, valabilă până azi, care vizează  râurile Miniș și Nera.

 
Cascada Bigăr, a fost transformată în ultimile 30 de ore într-o forță dezlănțuită a naturii, urmare a ploilor abundente căzute de două zile. Inundațiile au dus la creșterea debitului cascadei Bigăr de pe Valea Almăjului și, după cum se poate observa din imaginile video și foto, viitura a luat cu asalt una dintre minunile naturii inclusă de mai multe publicații internaționale printre cele mai frumoase căderi de apă din lume.

Cascada Bigar cu un debit imens şi în pericol să-şi piardă stratul de muşchi. Din cauza debitului imens de apă, stratul de muşchi care dă unicitatea acestei cascade, este în pericol de a fi distrus. A consemnat, Adi Neagu.

UPDATE: Avem informatii ca debitul a inceput sa scada si……..stratul de muschi este aproape neatins.

Comentarii

comentarii