Ce mai găsește omul prin pereți când renoveaza casa: arsenalul de la Bocsa

În dimineaţa zilei de 24 septembrie, la Poliţia Oraşului Bocşa s-a prezentat o femeie în vârstă de 58 ani, care a predat mai multe cartuşe.
Femeia a declarat că în timp ce muncitorii demolau o anexă a locuinţei au găsit 86 de cartuşe cu glonţ, 280 cartuşe cu glonţ de pistol mitralieră, 50 de cartuşe pentru vânătoare cu alice, şapte tuburi şi o cutie metalică cu 150 gr de pulbere neagră.
Obiectele găsite au fost confiscate şi se continuă cercetările pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor pentru a se stabilii împrejurările în care muniţia a ajuns în anexa locuinţei.
Un alt bărbat în vârstă de 73 ani din Anina, a predat poliţiştilor o ţeavă de armă de tip militar.
Bărbatul a declarat că a găsit obiectul în timp ce efectua reparaţii la acoperişul casei şi nu cunoaşte provenienţa acesteia, dar e posibil să fi aparţinut fostului proprietar.
Şi în acest caz se continuă cercetările.
·

Neînmatriculat pe drumurile publice

În cursul zilei de 24 septembrie a.c., poliţiştii au oprit pentru control un autoturism cu numere provizorii pe bulevardul Revoluţia din Decembrie din municipiul Reşiţa.
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că autovehiculul a fost condus de către M.I., în vârstă de 53 ani, iar autorizaţia de circulaţie provizorie era expirată. Pe locul din dreapta se afla deţinătorul autoturismului, B.I., de 39 ani.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi punerea în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat.

Comentarii

comentarii