@Ultimele NoutatiCultural

Cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internațional Sabin Păutza s-a desfășurat online VIDEO

Cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internațional Sabin Păutza s-a desfășurat sub spectrul, și implicit, sub restricțiile impuse de pandemia de coronavirus. Ultima acțiune dedicată maestrului Sabin Păutza a avut loc tot online și a cuprins un concert și o expoziție de pictură.


Umorul în Jazz a fost propunerea organizatorilor Festivalului Internațional Sabin Păutza aflat la cea de-a VII-a ediție. De altfel, ultima acțiune din cadrul festivalului, a cuprins două activități. Un vernisaj online de pictură Intitulat ,,We are wor” semnat Bogdan Piperiu, și un spectacol de jazz marca Florian Lungu și dixie tram din Iași. Festivalul a continuat până duminică cu foarte multe surprize pentru melomani şi nu numai.


Acțiunile dedicate celei de-a 7-a ediții a Festivalului Internațional Sabin Păutza, au putut fi urmărite live pe paginile de facebook ale Banat TV, Metarsis Dart și pe postul Banat TV, vineri, 18 decembrie, de la ora 20.

Comentarii

comentarii

One thought on “Cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internațional Sabin Păutza s-a desfășurat online VIDEO

  • Speram ca anul viitor acest festival sa se desfasoare normal, ca sa ne putem bucura de muzica si prezenta maestrului Sabin Pauta, cea mai mare personalitate in viata a Resitei.

Comentariile sunt închise.