Cel mai mare proiect educațional derulat în C-S: „Împreună pentru copiii noștri” VIDEO

Tinerii de la ATOR Banatul de Munte au dat startul celui mai mare proiect educațional derulat în județul Caraș-Severin – „Împreuna pentru copiii noștri”. Peste 520 de copii și tineri din 34 de localități urbane și rurale din Caraș-Severin vor beneficia vara aceasta de activitățile propuse în cadrul Taberelor din Inima Satului și Taberelor din Inima Familiei.


Sediul ATOR banatul de munte a găzduit lansarea celui mai celui mai mare proiect educațional derulat în județul Caraș-Severin – „Împreuna pentru copiii noștri”. În acest an, în județul Caraș-Severin vor avea loc 13 tabere educaționale, dintre care 10 în mediul rural și 3 în mediul urban, care vor fi organizate cu ajutorul unei echipe formată din aproximativ 100 de tineri voluntari, membri ai Asociației Tinerilor Ortodocși din Banatul de Munte. Peste 520 de copii și tineri din 34 de localități urbane și rurale din Banatul de munte vor putea participa la deja tradiționalele tabere din inima satului și din inima familiei.


Edițiile din anii trecuți ale taberelor organizate de către ATOR Banatul de munte și Episcopia Caransebeșului au avut un ecou deosebit în comunitate. Cele 13 tabere vor fi organizate în perioada 22 iunie – 9 septembrie.

Comentarii

comentarii