Video EXCLUSIV – Cine-i mai animal, omul sau câinele? Cruzime de evul mediu în anul 2012

Cruzimea nu are limite în cazul unor oameni fără suflet. Un bărbat din cartierul reşiţean Câlnic a considerat normal să pedepsească un câine care intrase în curtea lui, legându-l de maşină şi târându-l prin oraş.

Fapta de cruzime a fost comisă de un bărbat de aproximativ 70 de ani din Reşiţa. Câinele, un maidanez, a intrat la bărbat în curte şi i-a produs pagube, iar acesta a considerat necesar să-i dea o lecţie. Aşa i-a venit ideea de a lega patrupedul de maşină şi a-l târâ prin oraş. ȘI a făcut acest lucru cale de câteva sute de metri până când bietul animal a rămas fără unghii și pielea de pe lăbuțe.
Cei care au văzut ceea ce a făcut bărbatul au rămas marcaţi. În cele din urmă câţiva oameni cu suflet au eliberat câinele şi l-au îngrijit până la venirea unei echipe de la protecţia animalelor, care au luat patrupedul în grijă.
Bărbatul care a comis actul de cruzime a fost identificat de poliţişti şi amendat.
Deşi a fost înfiinţată la sfârşitul anului 2009, „Poliţia animalelor” nu există baza legislativă pentru ca această instituţie să acţioneze pentru sancţionarea persoanelor care produc acte de cruzime asupra animalelor. Intre timp am aflat că batranul atât de milos, se numeste Truică Petru sau, cum i se mai spune, Carabită.

Comentarii

comentarii

2 comentarii la „Video EXCLUSIV – Cine-i mai animal, omul sau câinele? Cruzime de evul mediu în anul 2012

  • 17 iulie 2012 la 21:57
    Permalink

    Numele faptasului este TRUICĂ PETRU sau CĂRĂBIŢA!

  • 17 iulie 2012 la 8:14
    Permalink

    DOAMNEEEEEEEE………..NUMIA 200 DE LEI AMENDA?ASTA MARITA BATUT CU FUNIA UDA SI TARAT DUPA MASINA.VA PLATI EL PE LUMEA CEALALTA.

Comentariile sunt închise.