Circumstanţe agravante! Autorul asasinatului din Vitan avea la el şi câteva steaguri secuieşti

vitalie_proca_circumstante_agravante_steaguriPotrivit organelor de cercetare penală, asasinul Vitalie Proca, prins în urmă cu puţin timp la Moscova, riscă o pedeapsă mult mai mare pentru crimele comise în cartierul Vitan, întrucât avea asupra sa mai multe steaguri secuieşti.

„E un element care ne-a dat imediat de gândit. Steagurile secuieşti arată că infractorul persistă în atitudinile sale criminale şi prezintă un pericol social cu atât mai ridicat”, susţine comisarul Decebal Popescu, şeful echipei care l-a pândit şi capturat pe Vitalie Proca.
Steagurile au fost descoperite la percheziţia corporală efectuată în momentul capturării criminalului şi sunt în prezent investigate de criminalişti pentru a se descoperi dacă au fost folosite la comiterea de infracţiuni, sau dacă au fost vreodată arborate de Vitalie Proca.
Pe lângă steagurile secuieşti poliţiştii au descoperit asupra infractorului câteva pistoale automate, precum şi o mitralieră Kalaşnikov, însă poliţiştii apreciază că acest lucru este unul normal, dat fiind mediul în care trăieşte asasinul.
pamflet timesnewroman.ro

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Circumstanţe agravante! Autorul asasinatului din Vitan avea la el şi câteva steaguri secuieşti

  1. Cred ca nu esti banatean si in plus, nu vad nici o urma de umor in ceea ce ai facut tu. Amice, confunzi 14 feb cu 1 aprilie si risti sa fi catalogat altfel decat ,,glumet”.

Comments are closed.