Comanda noua cu comandant vechi la Jandarmi – Axenti a revenit de unde a plecat

Colonelul Săndulescu Lucian, cel care, în ultima perioadă, a îndeplinit funcţia de inspector şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, a ajuns la momentul pensionării si trecerea în rezervă. La comanda Unităţii de jandarmi cărăseni, a revenind colonelul Nicolae Sorin Axenti.

,,Joi, 29 decembrie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, a avut loc ceremonialul dedicat trecerii în rezervă a domnului colonelul Lucian Săndulescu, împuternicit inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin.
Ofiţer emblematic, cu o activitate meritorie în Jandarmeria Română, domnul colonel Lucian Săndulescu, s-a pensionat după mai bine de 23 de ani de activitate desfăşurată în domeniul ordinii şi siguranţei publice. La ceremonie au participat domnul Purec Sebastian, subprefect al judeţului Caraş-Severin, domnul Silviu Hurduzeu, preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, şefii instituţiilor din subordinea Ministerului Afacerilor Interne, precum şi cadre din inspectorat. În cadrul ceremoniei, domnul inspector şef colonel Nicolae Sorin Axenti, a dat citire ordinului de trecere în rezervă a domnului cololnel Lucian Săndulescu, cel care a slujit Jandarmeria şi cetăţenii vreme de 23 de ani.

Pătruns de emoţia despărţirii de colectivul Armei pe care a slujit-o vreme de peste 23 de ani, domnul inspector şef col Săndulescu Lucian, a făcut mărturisiri şi cu valoare sentimentală: „Vreau să vă mulţumesc tuturor colegilor, ofiţeri, subofiţeri, dar şi personal contractual pentru tot ce aţi făcu în această perioadă, vă voi purta un respect deosebit, îmi voi aminti cu plăcere de activităţile şi momentele pe care le-am trăit împreună, iar întâlnirea cu dumneavoastră, va reprezenta de fiecare dată, un motiv de bucurie şi satisfacţie pentru mine. Am onoarea să vă salut!”

Prin intermediul domnului colonel Axenti Nicolae Sorin, jandarmii cărăşeni i-au adresat un mesaj de bun-rămas: „Veţi rămâne mereu în inimile noaste ca un adevărat profesionist, care nu şi-a trădat niciodată echipa şi şi-a asumat riscuri alături de ea, aţi câştigat respectul subordonaţilor nu prin autoritatea conferită de funcţie, ci prin firea deschisă, prin empatia, prin exemplul personal şi prin capacitatea de a uni. Vă mulţumim!”

Comunicat al Compartimentului Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Comentarii

comentarii