Comisarii de la Garda Financiara din Resita, prinsi de DNA Timisoara cu spagă, au fost reținuți pt 29 de zile

spaga-comisari-garda-resita1

UPDATE. Duși în fața judecătorilor, cei doi COMISARI ai Garzii Financiare Caraș Severin, au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Avocaţii lor au declarat recurs împotriva deciziei judecătorilor.

Procurorii DNA Timișoara au prins în flagrant, în timp ce primeau mită, doi comisari de la Garda Financiară Caraș Severin. Flagrantul a fost realizat în sediul unei firme din Caransebeș, unde Zeicu Sebastian și  Doban Remus Alin s-au dus în control. Asupra lor a fost găsită suma de 1.000 de lei, pe care o primiseră pentru a închide ochii la eventualele nereguli descoperite.
Din probele adunate de anchetatori a reieșit că angajații Gărzii Financiare Caraș-Severin au transformat controalele în motive de a încasa “taxă de protecție”, după alte două verificări primind 1.000 și, respectiv, 600 de lei. Cei doi au fost audiați la sediul DNA Timișoara. Aceștia au refuzat să facă orice fel de declarații, iar unul dintre ei, cu ochelari de soare puși, a încercat să lovească o cameră de luat vederi.
Conform ultimei declarații de avere, Zeicu Sebastian are un apartament în Reșița din 2006 de 98 mp și jumătate dintr-o casă în  Ungaria, achiziționată de soția sa în 2009, două autoturisme – un Logan și un Audi, un credit ipotecar de 26.000 euro pe 25 de ani. Venitul său ca și comisar al Gărzi financiare a fost de 44122 lei, sumele câștigate de soție nefiind specificate. În cazul lui Doban, acesta a declarat că deține în concesiune un teren de 1000 mp la Văliug, este coproprietarul unei case de 170 mp în Reșița, a unui BMW din 2005 și are de plătit un credit de 40.000 euro până în 2036.


citeste mai multe pe www.pressalert.ro

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

3 comentarii la „Comisarii de la Garda Financiara din Resita, prinsi de DNA Timisoara cu spagă, au fost reținuți pt 29 de zile

  • 2 iunie 2013 la 11:51
    Permalink

    Si cand te duci la sediul eon-gaz Resita gasesti o „duduie” care nici nu te baga in seama, aroganta si obraznica, care refuza sa vorbeasca cu clientii, de-abia lucreaza pe calculator – sta minte bune doar privind ecranul………. Daca o intrebi, greu iti raspunde ca ea nu lucreaza cu clientii, care asa ajung sa stea cu orele la coada la gaz, lucrandu-se cu o singura angajata. Daca nu lucreaza cu platitorul de facturi, de ce mai sta in fata, numai sa sfideze lumea, domnule director???

  • 30 mai 2013 la 13:05
    Permalink

    Mii de locuitori care nu au domiciliul in Resita sunt nevoiti sa se deplaseze la Resita pentru innoirea Contractelor de furnizare a gazelor naturale. Telefonul de la Resita 0255 – 213995 nu raspunde de zile intregi, consider o bataie de joc la adresa cetateanului, platitor de taxe si impozite si biruri. Si in cazul -deconcentratelor – lucrurile stau la fel de prost. Sute de persoane se deplaseaza la Casa de Sanatate, Casa de Pensii, Prefectura, etc pentru rezolvarea problemelor cotidiene. In toate cazurile se solicita prezenta titularului, el ne putand fi reprezentat de o terta persoana, astfel ca nici un locuitor al acestui judet -prapadit- nu scapa de corvoada birocratiei, ultimei forme de badjocura. Pana sa se ocupe Dumnezeu de aceste anormalitati, nefunctionalitati cine se ocupa din acest -repet -prapadit judet ?

Comentariile sunt închise.