Competiţie sportivă amicală între Reşiţa şi Pancevo

Competiţie sportivă amicală între Reşiţa şi Pancevo, ca urmare a finalizării lucrărilor în cadrul proiectului transfrontalier “Energy Eficiency- The Premise of a Better Enviroment in România-Serbia Cross-Border Area”

În cadrul acestui proiect cu finanţare europeană au fost realizate o serie de investiții în infrastructură, echipamente pentru protecția mediului și utilizarea durabilă a resurselor naturale la Complexul Municipal de Sport și Sănătate ”Ioan Schuster” din Reşiţa, valoarea totală a investiţiei fiind de aproximativ 300.000 euro.

Astfel că, odată cu finalizarea lucrărilor, 30 de elevi din Pancevo au venit la Reşiţa pentru o confruntare amicală şi socializare cu elevii reşiţeni. Concursul de ştafete se va desfăşura in 30 iulie, în intervalul orar 9:00-11:00 şi constă în întrecerea a două echipe formate din 30 elevi din fiecare oraş, câte 10 pentru fiecare probă de ştafetă ( înot, alergare – traseu biciclete). Elevii înscrişi la proba de înot vor efectua o tură de bazin, după care vor preda ştafeta în holul bazinului colegilor înscrişi pentru proba de alergare. Aceştia se vor deplasa pe trotuarul din faţa Spitalului Judeţean, până la intrarea în baza sportivă Gloria, unde elevii înscrişi pentru traseul de biciclete preiau ştafeta şi continuă întrecerea cu traseul de biciclete.

Pe lângă această întrecere elevii vor vizita Grădina Zoologică “ Prof. Ion Crişan” şi vor viziona unul dintre filmele ce rulează la Cinematograf “ Dacia”.

Comentarii

comentarii