Copiii din Oraviţa au sărit în ajutorul colegului lor bolnav de leucemie VIDEO

Copiii din Oraviţa au sărit în ajutorul colegului lor bolnav de leucemie. Solidaritatea funcţionează din plin la copiii din Oraviţa. Copiii de toate vârstele şi din toate clasele de la Școala Gimnaziala Romul Ladea, au sărit în ajutorul unui coleg de al lor. Micuţul este bolnav de leucemie şi este mai mult prin spitale decât acasă.

 

 

Profitând de ,,Târgul Toamnei” organizat de administraţia orăvițeană, copiii, cu ajutorul părinţilor şi al dascălilor, au gătit fel de fel de bucate – care mai de care mai delicioase şi originale. Nimic nu a lipsit de pe mesele lor: de la fasole bătută cu cârnaţi şi varza acria şi până la prăjituri. Alţii au făcut limonada sau clătite. Toate au fost vândute la târg, iar banii au fost dăruiţi colegului lor care trece printr-o grea suferinţă. Copilul este bolnav de leucemie şi se afla în tratament.

 

Copiii din Oraviţa au sărit în ajutorul colegului lor bolnav de leucemie. Copiii au făcut cu drag şi dăruire această activitate. Lor li se pare perfect normal ca tot ce câștigă din munca lor şi a lui mami sau tati, să dăruiască unui semen de al lor aflat în suferinţă.

Comentarii

comentarii