SănatateToate Stirile

Copiilor le pasă de lumea în care trăim- Marș de sensibilizare de Ziua mediului la Resita

ziua-mediuluiZiua Mondială a Mediului a fost sărbătorită și de elevii școlilor reșițene. Micuții au desfășurat un marș de sensibilizare pe traseul Şcoala Generală Nr. 8 Reşiţa – Şcoala Generală Nr. 7 din localitate și Parcul Copiilor.
Cu prilejul Zilei Mondiale a Mediului, marcată in 5 iunie, au fost organizate o serie de activități cu caracter educațional. Acțiunile au avut ca scop conștientizarea populației asupra necesității de protejare a mediului înconjurător. Protagoniștii acestei manifestări au fost elevii celor două școli, care, deși micuți, au conștientizat cât de important este mediul înconjurător pentru întreaga omenire. Mai mult decât atât, tinerii elevi au construit cu mânuțele lor câteva pancarte inscripționate cu sloganuri despre protejarea mediului.
Pancartele elevilor erau care mai de care mai colorate și mai frumoase. Pe fiecare dintre ele erau inscripționate sloganuri extrem de interesante pentru toți cei din jur.

Acțiunea a fost organizată de Primăria Municipiului Reşiţa, în parteneriat cu Agenţia pentru Protecţia Mediului Caraş-Severin, Garda Naţională de Mediu-Comisariatul Judeţean Caraş-Severin şi Serviciul Public Biblioteca Municipală. Tot in 5 iunie, la secția Serviciului Public Biblioteca Municipală, situată pe Strada Ţarcului nr. 1 din cartierul Lunca Bârzavei, a fost organizată o expoziţie tematică.

Comentarii

comentarii