Crimă pe fondul consumului de alcool într-un sat din comuna Armeniș din Caraș Severin

Procurorii din cadrul Secţiei de urmărire penală a Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin efectuează acte de urmărire penală într-o cauză penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.
Mai exact, crima s-a petrecut noaptea trecută aproape de ora 12. Un cetățean de aproximativ 50 de ani din satul Submargine – proprietar de oi, spre seară, s-a pus la băut cu ciobanul său tocmit la paza oilor. Acesta avea 43 de ani, era venit în sat de prin părțile Olteniei și era cunoscut ca și consumator de alcool.
Cert este că la un moment dat, cei doi au început să se contrazică și de acolo până la scandal, nu a mai fost decât un pas. Se pare că motivul ar fi fost gelozia – gaza acuzându-l pe cioban că ar fi avut o relație cu o membră a familiei sale. Orbit de furie, V.N. a luat un cuţit şi l-a înjunghiat pe cioban – S.SM. în zona inimii.
Cu ultimele puteri, bărbatul de 43 de ani a reușit să iasă afară din casă și a vrut să se îndrepte spre locul în care își avea dormitorul, undeva în apropierea saivanului de oi. În acel loc a și fost găsit decedat de către H.V. o rudă a gazdei.

De menționat că autorul omorului este un cetățean cu o stare materială foarte bună în sat, căsătorit, cu doi copii angajați amândoi în MAI și care nu a mai fost implicat niciodată în scandaluri.
În cauză s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiunii penale, dispunându-se de asemenea măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, formulându-se totodată şi propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile faţă de inculpatul V.N.

Precizăm că urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal şi care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Acestea sunt primele informații obținute pe surse și care pot suferi modificări în funcție de mersul anchetei.

UPDATE Comunicatul IPJ CS.

Vineri, 9 decembrie,  la ora 23.36, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că în localitatea Sub Marginea a fost găsită o persoană decedată, pe stradă, lângă o bicicletă.

Polițiștii care s-au deplasat imediat la fața locului au stabilit că este vorba despre un bărbat de 46 de ani, din județul Teleorman, muncitor sezonier la un localnic din Sub Marginea.

În urma examinării sumare a cadavrului s-a constatat că bărbatul prezenta o lovitură la nivelul capului și o plagă înțepată la nivelul inimii.

Cercetările au fost efectuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Poliției Municipiului Caransebeș, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, stabilindu-se faptul că, pe fondul consumului de alcool, între victimă și un bărbat de 52 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan în locuința celui din urmă, iar acesta i-ar fi aplicat victimei o lovitură cu un cuțit în zona inimii.

Imediat după aceea, victima în vârstă de 46 de ani ar fi părăsit locuința celui de 52 de ani, deplasându-se aproximativ 150 de metri pe bicicletă, moment în care ar fi căzut pe partea carosabilă, loc în care a fost observat de un localnic care a sunat la SNUAU 112.

Bărbatul de 52 de ani a fost reținut vineri, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de omor, fiind prezentat ulterior judecătorului de drepturi și libertăți care a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a acestuia.

Comentarii

comentarii

One thought on “Crimă pe fondul consumului de alcool într-un sat din comuna Armeniș din Caraș Severin

Comments are closed.