Cu un strop din sângele nostru, putem să-i redăm unui înger aripile să zboare în viață

copii-si-ingerAșa cum a făcut-o pentru copilul ei, pentru sufletul din sufletul ei, luptătoarea Lili Gherle, se zbate pentru a ajuta și un copil străin. Este vorba de un copil de cinci ani bolnav de leucemie și care are nevoie urgentă de sânge.
Dar, iată ce spune Lili Gherle: ,,Azi de Dragobete, ziua iubirii, vin şi vă îndemn să staţi o clipă în loc, să vă întrebaţi: câtă iubire răspândiţi în jurul vostru? Doar astfel veţi avea parte de iubire adevărată.
Miercuri, 26.02.2014, urmează o ediţie specială de donare de sânge. O ediţie şi nu ultima- pentru un pui de om, un băieţel de numai 5 ani care are leucemie. Un copil, un înger are nevoie de noi.
Sper din suflet să vină mult mai multe persoane să doneze sânge şi cei care vor pot dona şi bonurile familiei. Familie mică formată din tatăl, mătuşa şi copilul. Copilul a fost abandonat la vârsta de 3 anişori de către mama biologică în condiţiile în care copilul deja avea leucemie. Tatăl a făcut un apel către noi şi aşa cum bine ştiţi nu am refuzat pe nimeni.
Copilul este din Dognecea, mâine vom avea mult mai multe amănunte”.
Așa că, cine vrea să facă o faptă bună înainte de intrarea în Postul Mare, cine vrea să își jertfească la propriu sângele în scop nobil, cine poate dona pentru bine și viață un strop de sânge, o poate face miercuri la Centrul de recoltare sangvină salvând astfel viața unui copil nevinovat.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments