Culmea tupeului – tată și fiu din Timișoara cu mașinile pe pârtia de schi pe Muntele Mic EXCLUSIV VIDEO

Pe pârtie, acolo unde te aștepți să vezi schiori sau copii pe sanie, doi cetățeni, tată și fiu din Timișoara, se plimbau cu suv-urile. Patrula de jandarmi montani din cadrul Postului Muntele Mic, astăzi, 15 decembrie, au surprins două persoane care se aflau cu cu autoturismele personale pe pârtia de schi „Borlova” din stațiunea Muntele Mic.

În urma celor declarate s-a stabilit faptul că aceștia doreau să urce la Crucea Eroilor, alegând ca deplasarea s-o facă chiar pe pârtia de schi. Cum prima mașină a rămas înzăpezită, cei doi au decis să încerce s-o scoată din zăpadă cu cel de al doilea suv. Din cauza stratului mare de zăpadă, aceștia nu au reușit să tracteze autoturismul. În schimb, au reușit să strice pârtia.

Jandarmii montani au izolat zona, dat fiind faptul ca autoturismul a rămas pe pârtia de schi și au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare de 2000 de lei pentru fiecare ,,temerar” pentru nerespectarea prevederilor HG nr. 263/2001 privind amenajarea, omologarea, întreţinerea şi exploatarea pârtiilor de schi pentru agrement. 

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Culmea tupeului – tată și fiu din Timișoara cu mașinile pe pârtia de schi pe Muntele Mic EXCLUSIV VIDEO

Comments are closed.