,, CUPA 1 DECEMBRIE “ la sah si tenis de masa la Caransebes

Sambata 26 si duminica 27.Xl.2016, incepand cu ora 10, Asociatia Sportiva C.D.LOGA din Caransebes, prin echipa de proiect coordonata de prof.Cocos Adrian si din care face parte prof. Pascal Floarea si prof. Bistrian Florin, va desfasoara un proiect sportiv de amploare , intitulat,, CUPA 1 DECEMBRIE “ la sah si tenis de masa ce se va derula in incinta Colegiului National C.D.LOGA din Caransebes si va fi dedicata aniversarii Zilei Nationale.

La aceasta competitie, vor participa ciclurile primare, gimnaziale si liceale , baieti si fete din cadrul scolii si are ca scop, dezvoltarea sportului pe orizontala, adica cuprinderea in competitii si la activitati organizate a cat mai multor copii.

Parteneri in proiect, sunt: Directia Judeteana pt. Tineret si Sport Caras Severin, prin Dir. Hogea Catalin si Insp. Voinea Dorin, care vor asigura premierea castigatorilor cu diplome si medalii Asociatia Judeteana de Sah Caras Severin prin D-l Mihai Bolintis ce va asigura sprijinul logistic si indrumarea concurentilor,Primaria Caransebes, prin D-l Horia Irimia, un important promotor al sahului, director de concurs la sah si conducerea Colegiului National C.D.LOGA prin director- prof. Hurduzeu Diana.

Persoana de contact, prof. Cocos Adrian

Comentarii

comentarii