Cupa Resita la sah editia a XV-a

Desfăşurată în condiţii deosebite datorită pandemiei de COVID – 19, ediţia a XV-a jubiliara (ce a coinci cu a XV-a aniversare a A.J.Şah) s-a derulat în aer liber pe platoul din faţa Sălii Polivalente din Reşita. Competiţia a aliniat la start 3 jucători de la 7 la 78 de ani, de la maeştri FIDE la jucători nelegitimati. partidele , foarte animate au dus în final la o ierarhie apropiată de cea a coeficienţilor valorici.


Învingător a ieşit CM Tunaru Alexandru în faţa colegului de echipa Bolintis Mihai, ambii cu 6 puncte (5 victorii două remize0 dar un coeficient de departajare uşor mai bun pentru Tunaru. De fapt departajarea s-a făcut prin rezultatul din ultimă rundă dintre Pădurean şi Pârvulescu. Dacă Pădurean câştiga sau făcea remiză primele două locuri se inversau.


Locul III a fost ocupat de Suciu Dinu-Simi care şi când joacă mai slab tot în faţă este! A fost urmat în clasament cu acelaşi număr de puncte 5) de C.M. Bartha Andrei (Timişoara), Stroescu Gheorghe şi Pârvulescu Ilie (Caransebeş).
La veterani locul I a fost ocupat de C.M. Târziu Mircea (evoluţie remarcabilă) urmat de Calomffirescu Ioan şi Crăciun Marin.
La juniori s-a impus Pădurean Daniel Cristian urmat de Tamaş Christian Arrydan şi Korcsek Alexndru David.
La juniori 14 ani locul I Stănescu Tudor Ştefan (Deva) urmat de Văduvă Ion-Valentin şi Cristea Andrei Iulian (Caransebeş).
La copii 10 ani locul I Grecu Bogdan Andrei (7 ani Caransebeş)urmat de Haramuz Ştefan.
La copii 8 ani locul I Turi Patrick-Andreas.
La Feminin locul I Munteanu Luminita-Dana urmată de Văduvă Adina-Maria.
La junipare locul I Teclis Anca-Maria urmată de Molea Stefania-Miruna.
Locul I la jucători cât.I Hock Gheorghe Mihai.
Locul I jucători până la categoria a II-a Dragila Ionuţ.
Locul I jucători CIV<1150 Roman Mihai.
Cel mai bun ,,neresitean” Draghia Onisor (caransebeş).
Fair Play Floare Lucian.
Premiile în cuoe medalii, diplome şi bani (fond de premiere de aproape 4.000 lei asigurat de Primăria Municipiului Reşita).
O reuşită în condiţii nu tocmai favorabile care ne dă încredere în noi, în activitatea sahsta, ÎNCREDERE ÎN REŞITA.

Comentarii

comentarii