@Breaking newsCultural

Daruri de Iepuraș de la polițiști pentru bunici și copii din Ciudanovița VIDEO

Persoanele vârstnice singure au nevoie de multe ori, înainte de orice altceva, de atenția, grija și dragostea cuiva. În apropierea Sfintelor Sărbători Pascale, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin au vrut să fie alături de persoanele în vârstă, pentru a le face sărbătorile mai frumoase.

Cu cardurile valorice primite în urma campaniilor de donare de sânge la care au participat de-a lungul timpului, polițiștii au cumpărat alimente neperisabile necesare și câteva dulciuri, pe care le-au oferit în dar pentru 10 bunici din Ciudanovița, unii singuri, alții imobilizați la pat, dar și pentru copiii de la școala din localitate.

Ajutați de autoritățile locale, polițiștii le-au vizitat pe fiecare dintre cele 10 persoane, au petrecut câteva momente cu acestea și le-au dăruit, pe lângă alimente, și un gând bun și o încurajare.

Vizibil emoționați, atât bunicii, cât și copiii din Ciudanovița au primit cu bucurie vizita colegilor noștri, mulțumindu-le sincer, cei mici răsplătindu-i și cu îmbrățișări călduroase.

Uneori e nevoie de atât de puțin pentru a trezi bucurie și speranță în ochii celorlalți, încât este la îndemâna oricui să facă aceste gesturi simple de a dărui.

Biroul de presa IPJ Caras Severin

Comentarii

comentarii