@Breaking newsPolitie

De pe agenda de lucru a politisilor caraseni

Cercetat pentru tăiere fără drept și furt de material lemnos

 

       Sâmbătă, în jurul orei 19.45, polițiștii au depistat în flagrant delict, langa Apadia, un bărbat. El este bănuit că a tăiat fără drept material lemnos pe care l-a debitat și sustras.

 

Astfel, în data de 24 august a.c., pe raza comunei Brebu, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Reșița au surprins un bărbat de 38 de ani, care folosindu-se de un motofierăstrău, ar fi tăiat fără drept și debitat un arbore de esență fag, cu diametrul de 53,5 cm, rezultând cantitatea de 1,4 metri cubi material lemnos, pe care ar fi sustras-o.

 

Întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării și lăsată în custodie Ocolului Silvic Valea Bistrei.

 

De asemenea, a fost ridicat în vederea confiscării un motofierăstrău electric, folosit la comiterea faptei.

 

Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de tăiere, fără drept și furt de arbori, puieți sau lăstari din fondul forestier național și din vegetația forestieră din afara acestuia, indiferent de forma de proprietate.

 

 

Accident rutier pe DN 6, în afara localității Jupa

 

Azi-noapte, în jurul orei 00.32, pe DN 6, în afara localității Jupa a avut loc un accident rutier, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

 

Din primele cercetări a rezultat faptul că un cetățean polonez de 28 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară care tracta o platformă nu ar fi redus viteza de deplasare și ar fi lovit cu partea din față a auto sensul giratoriu de la km 458+600 m, rezultând rănirea gravă a acestuia.

 

Bărbatul a fost transportat cu Ambulanța la spital în vederea acordării de îngriji medicale.

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

 

Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

Cercetat pentru conducerea unui autoturism sub influența alcoolului

 

La data de 23 august a.c., în jurul orei 19.50, echipajul de poliție rutieră din cadrul Poliției orașului Moldova Nouă a observat pe o stradă din oraș un autoturism care efectua manevre periculoase, conducând agresiv.

 

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat semnalului regulamentar de oprire efectuat de polițiști, s-a procedat la urmărirea autovehicului pe DN 57, către localitatea Coronini, după aproximativ 5 km reușindu-se oprirea acestuia.

 

Conducătorul auto, un bărbat de 39 de ani din Orșova, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0.54 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

 

Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

 

A condus un moped neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere

 

 

Sâmbătă 24 august, în jurul orei 11.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Anina au oprit pentru control pe DN 58, un moped fără număr de înmatriculare, condus de un tânăr de 25 de ani din Reșița.

 

În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, nefiind la prima abatere de acest fel.

 

Și în acest caz se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Comentarii

comentarii