De pe agenda din ultimele 24 de ore a poliţiştilor cărăşeni

amenzi_politie_ploiesti_85188900Conducerea unor autovehicule neînmatriculate

În data de 16.07.2014, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş, au depistat în trafic un autoturism condus de J.S., în vârstă de 63 ani.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că valabilitatea numerelor de înmatriculare a autoturismului era expirată din data de 28.11.2013.
Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, faţă de J.S. .

Conducere cu număr fals de înmatriculare

În data de 16.07.2014, lucrătorii Secţiei numărul 4 Poliţie Rurală Mehadia, au depistat pe G.D., care a condus un autoturism pe DN 6, în localitatea Topleţ, având montate plăcuţe cu număr de înmatriculare care au fost atribuite unui alt autoturism care nu este în stare de funcţionare.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare, faţă de G.D. .

Conducere fără permis

În data de 16.07.2014, lucrătorii Secţiei numărul 6 Poliţie Rurală Bozovici, au depistat în localitatea Moceriş un moped condus de N.F., în vârstă de 28 de ani .
În urma verificărilor efectuate s-a constatat că N.F. nu poseda permis de conducere, iar mopedul nu era înmatriculat.
Se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără permis de conducere şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat, faţă de N.F. .

La volan sub influenţa alcoolului

În data de 17.07.2014, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeş au oprit pentru control un autoturism condus de O.L.C., în vârstă de ani 32.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a fost condus la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeş unde i-au fost recoltate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
Cercetările continuă faţă de O.L.C cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică mai mare decât limita legală.

Comentarii

comentarii