PolitieToate Stirile

De pe agenda polițiștilor cărășeni în perioada sărbătorilor

politisti-in-trafic-1A pierdut controlul volanului şi a intrat în şanţul de scurgere a apei pluviale

În dimineaţa zilei de 21.04.2014, poliţiştii au intervenit la un accident produs pe DN 58, pe raza localităţii Brebu, în urma căruia un autoturism a fost avariat.
Echipajul sosit la faţa locului a constatat, din primele verificări, că în timp ce B.I., de 40 ani, din Reşiţa, conducea un autoturism din direcţia Reşiţa spre Caransebeş, a pierdut controlul volanului şi a intrat în şanţul de scurgere a apei pluviale.
La testarea şoferului cu aparatul alcooltest rezultatul a fost pozitiv, însă bărbatul a refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, motiv pentru care a fost întocmit un dosar penal.

·
Accident sesizat prin 112

În după-amiaza zilei de 21.04.2014, poliţişti de la Poliţiei Municipiului Reşiţa au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la producerea unui accident la intersecţia străzilor Feroviarului cu Siretului din localitate.
Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, în timp ce S.I., în vârstă de 60 ani, conducea un moped înmatriculat în străinătate fără drept de circulaţie în România şi fără a poseda permis de circulaţie, a pierdut controlul ghidonului în intersecţie şi a căzut.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului vehiculului care a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa unde a rămas internat.
La testarea cu aparatul alcooltest a bărbatului, rezultatul a fost pozitiv.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
·
Fără autorizaţie

În cadrul unei acţiuni pe linia circulaţiei rutiere desfăşurată de poliţişti pe linia circulaţiei rutiere în după-amiaza zilei de 21.04.2014, pe strada Republicii din oraşul Bocşa a fost oprit pentru control un autoturism cu numere provizorii de înmatriculare.
Verificările efectuate au indicat faptul că la volan s-a aflat P.I., de 23 ani, din Bocşa, însă autorizaţia provizorie de circulaţie a fost expirată din data de 08.03.2014.
Cercetările continuă cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.
·

Accident fără victime dar cu alcooltest pozitiv

În seara zilei de 21.04.2014, ora 19.57, poliţişti de la Poliţia Oraşului Bocşa au intervenit la un accident în urma căruia două autoturisme au fost avariate.
Cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului au indicat faptul că în timp ce C.I., în vârstă de 45 ani conducea un autoturism din direcţia Bocşa spre Reşiţa a pierdut control volanului şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus regulamnentar de către V.N., de 54 ani, din Timişoara.
În urma accidentului nu au rezultat victime, însă la testarea conducătorului auto C.I., cu aparatul alcooltest rezultatul a fost pozitiv.
Cercetările continuă cu privire la săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.
·
Rănită în spatele blocului

Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident produs în după-amiaza zilei de 21 aprilie a.c., pe raza localităţii Dognecea în spatele unui bloc pe un teren viran, în urma căruia o femeie a fost rănită.
Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat, din primele verificări, că în timp ce D.G., în vârstă de 36 ani, efectua manevra de mers înapoi a acroşat o femeie în vârstă de 90 de ani care se afla pe o buturugă.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a femeii care a fost transportată la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru îngrijiri medicale unde a rămas internată.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii