De pe pârtia de schi, la spital – Intervenție îngreunată din cauza mașinilor parcate pe Muntele Mic VIDEO

Asta a pățit un turist din Timișoara ce a venit pe Muntele Mic pentru a schia și pentru distracție. Numai că, din cauza neatenției, a căzut și a ajuns la ,,urgențe” la Spitalulul Municipal din Caransebeș. Din păcate, cu o fractură urâtă la picior.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă pe pârtia Vâlsanu, de pe Muntele Mic.Martorii spun că schiorul nu ar fi fost atent și a căzut. Serviciul Salvamont a intrat în acțiune și la locul accidentului a intervenit echipa Salvamont Muntele Mic. Turistului rănit i s-a acordat primul ajutor, piciorul i-a fost fixat în atele, după care, acesta a fost transportat la punctul de întâlnire cu o mașină a Serviciului Județean de Ambulanță.

Din nefericire, mașina ambulanței a avut probleme din cauza aglomerației și a mașinilor parcate haotic pe o parte și alta a drumului. În stațiune, conform unor estimări, au fost peste 2000 de autoturisme. Asta în condiția în care singura parcare amenajată are în jur de 250 de locuri de parcare. Coloana de mașini s-a întins de o parte și de alta drumului până aproape de stația telescaun de la Borlova.

Ne gândim cu groază la ce s-ar fi întâmplat dacă pe munte ar fi izbucnit un incendiu. Într-un asemenea scenariu, practic, mașinile pompierilor militari nu ar fi putut urca fiindcă nu ar fi avut loc. .

Comentarii

comentarii