De pe șosele cărășene: beți la volan sau fără permis auto

Conducere sub influenţa alcoolului

Poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa, au depistat în trafic un autoturism condus de V.N. în vârstă de 34 ani, din Verendin. Conducătorului auto i s-a solicitat să se supună testării alcoolscop însă acesta a refuzat să sufle în aparatul etilotest motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa unde, de asemenea, a refuzat să-i fie prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de V.N. se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „refuzul conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”.

Fără permis de conducere

Agenţii de poliţie din cadrul Compartimentului Rutier al Poliţiei oraşului Oraviţa, au oprit pe str. Cloşca din oraş un moped care era condus de o persoana ce nu purta cască de protecţie pe cap. Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că M.N. de 40 de ani, nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere, de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.

Comentarii

comentarii