De zâmbit, și nu prea – O tabără de romi a fost desființată cu muzică tehno

tigani tabaraPrimarul orașului belgian Landen, situat la aproximativ 60 de kilometri de Bruxelles, a venit cu ideea să-i îndepărteze cu ajutorul muzicii tehno date la maximum pe romii care au ocupat un teren industrial, potrivit Agerpres.
Astfel, în mijlocul rulotelor, au fost amplasate boxe de concert de unde s-a putut auzi muzica non-stop. Reprezentanții autorităților spun că sunetul respectă numărul maxim de decibeli admis.
De asemenea, primarul orașului Landen, Gino Debroux, spune că a recurs la această metodă extremă întrucât a încercat să vorbească cu cei din tabără și i-a rugat să părăsească locul, însă nu a avut niciun succes. În cele din urmă, muzica ar fi fost oprită, după ce romii au promis că vor desființa tabăra.
Însă ideea a fost aspru criticată. „Nu e OK ce se întâmplă în Laden. Nu e OK deloc”, a postat pe o rețea de socializare Freya Van den Bossche, responsabia cu protecția socială în guvernul regional flamand.
ro.stiri.yahoo.com

Comentarii

comentarii

One thought on “De zâmbit, și nu prea – O tabără de romi a fost desființată cu muzică tehno

  1. În Duisburg – Germania dupa ce au devastat si distrus 2 blocuri în suburbia Rheinhausen, le-au taiat curentul si oprit apa. Din peste 200 de familii legale + 1000 ILEGALE, au mai ramas vreo 5. Restul s-au carabanit în Eschede lîna Wupperthal unde produc urmatorul haos pîna vor fi evacuati fortat si de acolo.

    Trist este ca conducerea României este incapabila sa-i controleze si sa-i „domesticeasca” pe acesti salbatici analfabeti sau mai bine zis este DEZINTERESATA!
    Prefera sa-i lase sa faca românia de rîs pe unde pun piciorul dar nu realizeaza ca imageul tarii ca atare este stirbit tot mai mult nu numai la nivel european. Peste tot se spune:
    – ROMÂNIA ESTE TARA TIGANILOR !!!!

Comments are closed.