ActualitatePolitică

Demisie suspecta la Lapusnicu – Mare. Lala demisioneaza dupa ce i-a fost incendiata masina?

Unul dintre cei mai longevivi primari din Caraș-Severin, Ion Lala, primar al comunei Lăpușnicu-Mare, a demisionat, astăzi, din funcție. Ion Lala era aprimar al comunei Lăpuşnicu Mare din anul 2000.

”Mi-am depus astăzi demisia, la Primăria Lăpușnicu-Mare, iar pe parcursul acestei săptămâni am s-o depun și la Instituția Prefectului. Atribuțiile mele se vor încheia începând cu luni, 27 februarie. Nu mi-am dorit acest lucru, însă, sănătatea este mai presus de orice și am decis că e mai bine să fiu sănătos decât primar, decât să fiu primar și să nu fiu sănătos. Prin urmare, vreau să rămân alături de familia mea”, a declarat Ion Lala.

Acesta se află la cel de-al cincilea mandat consecutiv în funcția de prim edil al comunei Lăpușnicu-Mare. La alegerile locale din 2016 a castigat al cincilea mandate din partea PSD, dup ace, anterior, fusese primar din partea PD, PDL si PNL

Culmea este ca acum o saptamana, autoturismul primarului comunei Lăpuşnicu Mare, judeţul Caraş-Severin, Ion Lala, a fost incendiat, după ce Ion Lala a făcut pană şi şi-a lăsat maşina pe marginea drumului, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru distrugere.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Caraş-Severin, maşina a fost incendiată, luni după-amiază, pe DN57B, între localităţile Anina şi Bozovici.
Ion Lala a făcut o pană la roata stânga-spate şi pentru că nu avea alta de rezervă, a decis să plece la Bozovici după o roată de schimb, lăsându-şi maşina pe marginea drumului.
Însă, când s-a întors, primarul din Lăpuşnicu Mare a găsit autoturismul în flăcări.

Comentarii

comentarii