Din activitatea ultimelor 24 de ore a polițiștilor cărășeni

Accident C Caransebes (7)Viteză…

În dimineaţa zilei de 03.02.2014, fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident produs pe DN 58, în afara localităţii Soceni.
Cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului au indicat faptul că în timp ce G.Ştefan, de 61 ani, conducea un autoturism, din direcţia Caransebeş spre Reşiţa, nu a redus viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de S. Niculina, de 24 ani.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorilor auto şi a pasagerilor de pe locurile din dreapta faţă, care au fost transportaţi la spital unde le-au fost acordate îngrijiri medicale fără a necesita internarea.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
·

Şi iar viteză…

Fiind sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, poliţiştii au intervenit la un accident produs în dimineaţa zilei de 03.02.2014, la intrarea în localitatea Soceni, în urma căruia un tânăr a fost rănit.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat că în timp ce B. Ioan, în vârstă de 33 ani din Caransebeş conducea un autoturism, din direcţia Caransebeş spre Reşiţa, la intrarea în localitatea Soceni, nu a redus viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a lovit colţul unui imobil din afara părţii carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pasagerului D. Ion, de 28 ani din comuna Cornereva, căruia i-au fost acordate îngrijiri medicale la spital şi a refuzat internarea.
Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
·
La tăiat de arbori

În cursul zilei de 03.02.2014, un lucrător din cadrul Ocolului Silvic Văliug, a sesizat faptul că în locul numit „Crucea Văliugului” au fost tăiaţi şi sustraşi arbori de esenţă fag.
Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit faptul că în data de 29.01.2014, K.Rudolf, de 27 ani şi I.Bogdan, sunt suspectaţi că au tăiat şi sustras un număr de trei arbori de esenţă fag.
Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit pentru infracţiunile de tăiere ilegală şi furt de arbori.
·
Cu viteză în curbă

În seara zilei de 03.02.2014, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe strada Reşiţei din Bocşa.
Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că în timp ce B. Lucian, în vârstă de 27 ani din Bocşa, conducea un autoturism, din direcţia Timişoara spre Reşiţa, nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă spre stânga, a pierdut controlul autoturismului şi a părăsit partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto căruia i-au fost acordate îngrijiri medicale la spital fără a necesita internarea.
La testarea şoferului cu aparatul alcooltest s-a stabilit că acesta nu consumase băuturi alcoolice.
În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.
·

Cu mandat de executare în arest

În cursul zilei de 3.02.2014, lucrători din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Caransebeş, în staţia CFR Caransebeş au depistat şi reţinut un bărbat condamnat.
Pe numele lui O.MIHAI, în vârstă de 37 ani, Judecătoria Caransebeş a emis în data de 27.01.2014 un mandat de executare a pedepsei închisorii fiind condamnat la 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la furt calificat.
Bărbatul a fost depus la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă urmând a fi transferat la penitenciar.
·

A fost arestat pentru 29 de zile

În cursul zilei de 2.02.2014, lucrători de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Oraviţa, au reuşit identificarea unui bărbat suspectat de comiterea mai multor furturi.
În baza mandatului de percheziţie emis de judecătoria Oraviţa, la domiciliul suspectului B.A., de 23 ani, a fost efectuată o percheziţie în urma căruia au fost găsite mai multe bunuri identificate ca fiind sustrase din două magazine, fapte comise în nopţile de 14/15, respectiv 30/31 ianuarie a.c.
Iniţial tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior pe numele acestuia a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.
Cercetările sunt continuate de poliţişti sub coordonarea procurorului pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Comentarii

comentarii