Din agenda de weekend a politistilor caraseni de la ,,Rutiera” Accidente si ilegalitati

Infracțiuni rutiere

– În data de 25.06.2017, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Reșița – Secția 1 Poliție Rurală au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 33 ani, care a condus un autoturism pe DJ 582 D, în comuna Văliug, și care se afla sub influența băuturilor alcoolice.
La testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean de Urgență din Reșița unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

– În data de 25.06.2017, lucrători din cadrul Poliţiei Orașului Oțelu Roșu – au procedat la oprirea în trafic a unui autoturism înmatriculat în străinătate, condus de către un bărbat în vârstă de 39 ani, din comuna Rusca Montană.
Cu ocazia verificării autoturismului în bazele de date s-a constatat că acesta figurează radiat din circulație.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”.

– În data de 25.06.2017, Poliţia Orașului Oravița a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 63 ani, din Oravița, a fost oprit de lucrătorii de poliție în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate.
La testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Oravița unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

– În data de 26.06.2017, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Caransebeș au oprit în trafic un autoturism în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiu.
Autoturismul era condus de un bărbat în vârstă de 35 ani, din Reșița. În urma verificărilor în bazele de date s-a constatat că nu este posesor de permis de conducere.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere fără permis”.

Comentarii

comentarii