Dispare mizeria de la Trandafiru? Primaria ia la intrebari proprietarul

Continuând acţiunile de verificare a modului de întreţinere a imobilelor şi a terenurilor, reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Reşiţa şi ai Poliţiei Locale Reşiţa au reluat verificările la două imobile, proprietate privată, unul situat pe Bd. Muncii (clădirea fostului restaurant Trandafirul, în proprietatea SC CODA SERV SRL) şi altul în curs de execuţie, situat lângă un magazin comercial din zona centrală a municipiului, în administrarea SC BANAT REAL ESTATE SRL.
La faţa locului au fost convocaţi administratorii celor două clădiri.
Municipalitatea i-a pus în vedere administratorului imobilului, situat pe Bd. Muncii, să salubrizeze zonele adiacente şi să execute lucrările de conservare şi de punere în siguranţă a clădirii până în 24 octombrie 2014.
Imobilul în construcţie, situat lângă un magazin comercial din zona centrală a municipiului, se află în termenul legal de autorizare până în 11 ianuarie 2015, existând posibilitatea de prelungire.
Şi în acest caz, administraţia locală i-a dat un termen de 5 zile administratorului imobilului pentru salubrizarea zonelor adiacente.
Astfel de acţiuni de verificare a modului de întreţinere a imobilelor şi a terenurilor vor continua, conform prevederilor legale şi hotărârilor de Consiliu Local în vigoare.
Cabinet Primar

Comentarii

comentarii