Doamnele şi domnişoarele întampinate cu flori în punctele de trecere a frontierei

Indiferent de cetăţenia înscrisă în documentele de călătorie, doamnele şi domnişoarele care au intrat sau ieşit marti, 8 Martie din România prin Punctele de Trecere ale Frontierei din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, au primit flori de la poliţiştii de frontieră.

După ce au prezentat documentele de călătorie pentru a fi verificate, doamnele şi domnişoarele care au intrat şi ieşit azi din România au primit paşapoartele şi cărţile de identitate înapoi alături de flori şi urări de sănătate adresate de poliţiştii de frontieră, cu ocazia Zilei de 8 Martie – Ziua Internaţională a Femeii.

De ce flori? Pentru că bucură privirea şi exprimă sentimente. Se oferă în dar şi poartă diverse semnificaţii. Aduc plăcere şi zâmbet. Ne sensibilizează şi sunt însoţite de cuvinte frumoase. Indiferent de naţionalitate, că sunt din România, Serbia sau Italia a devenit o tradiţie deja, ca doamnelor şi domnişoarelor care tranzitează frontiera la început de martie să le fie dăruite flori în semn de respect şi preţuire de către poliţiştii de frontieră.

Gestul poliţiştilor de frontieră le-a emoţionat şi surprins placut pe doamnele şi domnişoarele care au primit flori. Acestea au spus că gestul este unul frumos, de suflet, din suflet şi pentru suflet, iar oferirea unei flori este un semn de nobleţe sufletească, florile fiind un simbol al admiraţiei, afecţiunii şi apropierii între oameni.

Sunt câteva dintre gândurile exprimate de doamnele şi domnişoarele care au tranzitat Punctele de Trecere a Frontierei din sud-vestul ţării, faţă de gestul poliţiştilor de frontieră.

Flori, zâmbete, respect şi preţuire oferite tuturor femeilor. Astăzi în sud-vestul ţării primăverii i-a fost permisă intrarea în România. Poliţiştii de frontieră doresc tuturor femeilor o primăvară frumoasă !

Comentarii

comentarii