Dosare penale pentru furt, băuți sau fără permis la volan

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Caraş-Severin au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis

– În data de 27.03.2016, Postul de Poliţie Grădinari a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană necunoscută a sustras lemne fasonate din zona „Mezdraia” de pe raza comunei Grădinari.
În urma verificărilor efectuate a fost depistat C.N., de 34 ani, din Grădinari, care transporta într-o căruţă materialul lemnos care a fost ridicat pentru cercetări şi predat în custodie Ocolului Silvic Oraviţa.
Au fost întocmite acte procedurale faţă de C.N. pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

– În data de 27.03.2016, ora 07.47, pe DN 6 în localitatea Armeniş, a fost depistată în trafic o autoutilitară condusă de un cetăţeanul bulgar, Z.P., de 48 ani, care a prezentat în locul permisului de conducere fotocopia unui document emis de autorităţile bulgare.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că Z.P. are permisul de conducere reţinut de autorităţile bulgare.
Au fost întocmite acte procedurale faţă de conducătorul pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

~

– În data de 27.03.2016, pe DN 68, în afara localităţii Marga, în timp ce P.I.R., de 19 ani, din Gavojdia, judeţul Timiş conducea un autoturismul în direcţia Haţeg–Caransebeş, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul care rula în faţa sa şi a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta.
În urma producerii accidentului din autoturismul lovit au fost rănite uşor trei persoane, respectiv conducătorul auto – P.M.C., de 27 ani şi pasagerele – P.D.C. de 23 ani şi G.I., de 25 ani, care au fost transportate la Spitalul Orăşenesc Oţelu Roşu, fără a necesita internarea.
Au fost întocmite acte procedurale faţă de P.I.R. pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
~
– În data de 28.03.2016, pe DN 68 la ieşirea din municipiul Caransebeş, în timp ce M.F.G., de 26 ani din Obreja conducea un autoturism în direcţia Caransebeş – Obreja, pierde controlul autoturismului, părăseşte carosabilul spre dreapta şi loveşte un indicator rutier după care revine pe carosabil, pătrunde pe contrasens, părăsind carosabilul spre stânga şi loveşte alte două indicatoare rutiere.
În urma producerii accidentului conducătorul autoturismului a fost rănit uşor fiind transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş. A fost testat alcooltest, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de M.F.G. pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

~
– În data de 27.03.2016, în oraşul Bocşa, a fost depistat în trafic un moped fără plăcuţe de înmatriculare, condus de P.N., de 28 ani, din localitate.
P.N. a fost testat alcooltest, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sânge la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa în vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, s-a stabilit că nu posedă permis de conducere.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă conducătorul mopedului pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea sub influenţa alcoolului, fără permis de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

Comentarii

comentarii