Dovezi clare că ceea ce se întâmpla acum în Europa, cu așa zișii refugiați, este o operatiune bine organizată

Acesta este un canal oficial youtube, al presei din RUSIA ce prezintă criza refugiatilor din Europa, altfel față de cum este vazuta de presa din vest: https://m.youtube.com/user/RussiaToday
Concluzia a fost făcută publică după ce au fost procesate datele celor 213.000 de refugiați sosiți începând cu luna aprilie 2015 in Europa. Conform raportului oficial, alți 27.000 vin din Afghanistan, 17.700 sunt albanezi, iar 13.900 provin din Irak.
https://youtu.be/iJl2yJYlkAI
Potrivit oficialilor europeni, citați de Daily Mail, în valul de refugiați care a dat peste cap Europa, sirienii nu ajung la 20%, adică din totalul celor peste 213.000, veniți până acum, doar 4.000 care provin Siria. sursa

Bebelusi, copii si foame, MANIPULARE MEDIA? Doar o foarte mica parte din „refugiati” sunt din Siria. Restul sunt oameni in căutare de munca împinși de elita globala vestică pentru a crea haos cu nebunii ăștia in Europa. Totul este organizat.

Valurile de refugiati care asalteaza Europa sunt bine organizate, iar dovada o reprezinta un ghid gasit de jurnalistii de la Sky News.

„Iata ce am gasit, este chiar foarte interesant”, arata la camera jurnalistul de la Sky News. Este vorba de un ghid, pierdut de unul dintre refugiati, in care sunt trecute rutele, centrele de primire a imigrantilor si o multime de contacte si numere de telefon utile, scrie aktual24.ro

Modul organizat in care vin sutele de mii de imigranti in Europa a fost remarcat si de fostul sef al Marelui Stat Major, generalul Constantin Degeratu.

„Greu de imaginat de ce soldatii americani ar trebui sa moara pentru libertatea Siriei, iar jumatate de milion de barbati buni de lupta ar trebui sa astepte sa fie eliberati de soldati americani sau romani sau britanici. E de neinteles lucrul asta. Identitatea socio-politica a unei natiuni, a unei comunitati, necesita clar o atitudine de pastrare a ei, adica o lupta pentru ea.

Nu inteleg de ce ar trebui sa fie eliberata Siria de ‘Statul Islamic’ de catre americani, iar acesti barbati sirieni – inteleg refugiul femeilor si copiilor – apti de lupta, bine educati, nu se organizeaza in Turcia, in Romania, in Bulgaria, nu cer arme, nu fac un guvern in exil si nu se duc acasa sa-si elibereze tara. Asta ar fi logica lucrurilor, daca ar fi natural exodul. Nu este natural, este organizat bine, ca o diversiune, pentru a acoperi aceste miscari strategice expansioniste ale Rusiei!”, a declarat generalul, Constantin Degeratu la Digi24.

S-a facut o statistica la granițe si s-a constatat ca cea mai mare parte a refugiatilor provin din Afganistan, Albania, Irak, Iran. Iar printre ei poate chiar teroristi, de care se vorbește ca sunt antrenați in Turcia Israel si Libia cu fonduri din corporatii mondiale.

Ungurii stiu toate acestea si poate de aceea au construit gardul, găsind deja printre ei teroristi.

După toate astea, Uniunea Europeana si americanii insista cu desavarsire sa-i primim de parca ar avea un scop. Adevarul il găsești la o persoana chiar din Siria.

Urmăriți canalul de youtube al acestei tinere, care spune multe lucruri. Va lasam sa cântăriți, dacă ele sunt sau nu, si adevărate.

https://m.youtube.com/user/SyrianGirlpartisan

 

Preluare: https://infoalert.ro/2015/10/04/exploziv-dovezi-clare-ca-ceea-ce-se-intampla-acum-in-europa-cu-asa-zisii-refugiati-este-operatiune-bine-organizata/

 

Comentarii

comentarii

One thought on “Dovezi clare că ceea ce se întâmpla acum în Europa, cu așa zișii refugiați, este o operatiune bine organizată

  • 29 noiembrie 2017 la 0:16
    Permalink

    Nimeni nu realizeaza ca acest val de refugiati nu e nimic altceva decît o invazie inslamica în stil de CAL TROIAN care ani de zile ne va costa extrem de scump. Trist e ca toti politicieni pun botul la dicatura MERKELISTA a germaniei fara sa gîndeasca si nu realizeaza ca practic distrug europa si ne pun vietiile în pericol, nu numai noua dar si a generatiilor care urmeaza, a copiilor nostri.

Comentariile sunt închise.