Dupa ce a furat ,,sculele” a vrut si ceva de baut ca sa asculte muzica in tihna, probabil – PRINS ÎN FLAGRANT ÎN TIMP CE ÎNCERCA SĂ SUSTRAGĂ BUNURI

Un echipaj format dintr-un polițist și un jandarm au surprins în flagrant delict un bărbat în timp ce ieșea din incinta unui magazin din Reșița. Oamenii legii au găsit asupra lui și un CD-player sustras dintr-un autoturism.

Azi, 6 martie a.c., în jurul orei 02.30, un polițist și un jandarm au depistat în flagrant delict un bărbat în vârstă de 31 de ani, în timp ce ieșea din incinta unui magazin de pe strada Libertății din Reșița. Cu ocazia controlului sumar efectuat asupra celui în cauză, a fost găsit un CD-player sustras dintr-un autoturism.

În fapt, în intervalul orar 02.00-02.30, bărbatul ar fi spart geamurile portierelor-față a două autoturisme ce erau parcate pe strada Libertății din Reșița, dintr-un autoturism sustrăgând un CD-player. După comiterea faptei, bănuitul ar fi spart ușa de aprovizionare a unui magazin aflat în aceeași zonă iar din interior ar fi sustras 2 sticle de băuturi alcoolice.

Când polițistul și jandarmul au ajuns pe strada Libertății, aceștia l-au suprins pe bărbat în timp ce ieșea din alt magazin de pe strada Libertății B5, printr-un geam spart al ușii de acces în magazia de aprovizionare. Din această unitate comercială bănuitul nu ar fi sustras bunuri.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, tentativă la furt și distrugere.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuitului.

Comentarii

comentarii