Eliminat pentru ca este incomod – Eliminat fiindca vrea salvarea padurilor

Eliminat pentru ca este incomod. Romani, banateni, haideti sa il incurajam sa lupte pentru paduri, pentru dreptate si cercetare stiintifica independenta.
Profesorul care a reusit sa introduca fagetele multiseculare din Romania in cursa pentru UNESCO si care a condus echipa de cercetare pentru primul inventar al padurilor virgine din Romania a fost propus spre desfacerea contractului de munca in Comisia de Disciplina a INCDS (fosta ICAS).
Iovu Biris1
De ce?
Pentru ca profesorul Iovu Biris impreuna cu ai sai colegi Viorel Blujdea si Marian Oneata au facut plangeri la Guvern impotriva directorilor corupti de la conducerea institutului.

Cercetarorii au semnalat cu diverse ocazii abateri, abuzuri, incalcari ale normelor deontologice si profesionale de catre membri ai conducerii institutului, in raport cu angajatii, cu modul de desfasurare a unor concursuri si activitati care au prejudiciat Romania cu milioane de euro si au facut ca tara noastra sa nu isi poata respecta angajamente internationale privind schimbarile climatice.
Iovu Biris
Principalii membri ai conducerii care au comis aceste abuzuri sunt directorul stiintific Ovidiu Badea si directorul general Romica Tomescu.

Profesorul Biris va lupta pentru pozitia sa si pentru pastrarea reputatiei Institutului pana la capat.

Haideti sa il incurajam!

Agent Green.

Comentarii

comentarii

2 thoughts on “Eliminat pentru ca este incomod – Eliminat fiindca vrea salvarea padurilor

  1. NU-i mai plangeti de mila acestui IMPOSTOR ,Biris Iovu Adrian,e unul dintre  exemplele de „doctori” care au devalizat avutia nationala !!! De ce nu-l ia DNA_ul???? toti cei de aici care il sustin ,sunt postacii impostorului!!!LA PUSCARIE cu el!!!

  2. Incompetenta si deprofesionalizarea unora ca Ovidiu Badea si Romica Tomescu naste frustrari. Iar frustrarile si le descarca pe cei competenti, profesionisti, corecti. ovidiu badea ii pandeste pe Iovu Biris si pe Viorel Blujdea de ani buni pentru a-i elimina din institut. Erau posibili contracandidati la functii de conducere, cu rezultate stiintifice notabile, cu cariera internationala. Indivizi de genul acestor directori, care considera organizatia ca fiind propria lor mosie, distrug institutiile romanesti. Replici a lui Stalin!

Comments are closed.