Toate StirileUtilitare

Esti multumit de abonamentul tau telefonic ? Verifică aici dacă ai ales bine

Ofertele de telefonie fixă, mobilă şi internet ale tuturor operatorilor disponibile într-un singur loc – pe Veritel.ro
Veritel.ro, comparatorul de oferte telecom dezvoltat de ANCOM, le-a oferit vizitatorilor târgului Internet & Mobile World 2014 ocazia de a verifica în ce măsura oferta de care beneficiază de la furnizorul lor de servicii de telefonie și internet este cea mai potrivită pentru nevoile lor de consum. Cei care au utilizat Veritel.ro au introdus profilul lor de consum și au primit primele 25 de oferte disponibile pe piață în acest moment și care corespund cel mai bine datelor introduse.
Utilizarea veritel.ro se face foarte simplu, în doar trei pași: utilizatorii aleg categoria de servicii, introduc estimările de consum şi primesc o listă cu primele 25 de planuri tarifare în ordinea crescătoare a preţului. În momentul afişării rezultatelor ei pot afla şi alte detalii, precum durata minimă a contractelor, penalităţi în caz de reziliere sau informaţii privind eventuale promoţii.
Conform datelor ANCOM, utilizatorul mediu de telefonie mobilă şi internet pe mobil configurat pe Veritel.ro consumă lunar 100MB trafic de internet, trimite 60 de SMS-uri naţionale (din care 57 în reţea proprie şi 3 în afara reţelei) şi vorbeşte în medie 202 minute în reţea (din care 201 către mobil şi 1 către fix) şi 30 de minute în afara reţelei (din care 23 către mobil şi 7 către fix).
Veritel.ro este un instrument independent şi necomercial dezvoltat de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii în beneficiul utilizatorilor de servicii telecom din România. Cu ajutorul acestei aplicaţii, cei interesaţi să achiziţioneze un serviciu de telefonie sau internet pot să identifice din multitudinea de oferte disponibile pe piaţă pe cea care corespunde cel mai bine nevoilor lor. Accesul la această aplicaţie este gratuit şi nu este condiţionat în niciun fel, utilizatorii având acces instant la toate ofertele publice ale tuturor operatorilor de comunicaţii din România.

Proiectul „Aplicaţie online pentru compararea ofertelor de comunicaţii destinate utilizatorilor finali” a fost implementat de ANCOM în cadrul Operaţiunii 1 „Susţinerea implementării de soluţii de e-guvernare” a Domeniului Major de Intervenţie 2 „Dezvoltarea şi creşterea eficienţei serviciilor publice electronice”, din Axa Prioritară 3 „Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor pentru sectoarele privat şi public” aferente Programului Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Comentarii

comentarii