EXCLUSIV VIDEO Nou născut cu mâna ruptă în spital, la Reșița

Actualitate Sănatate

DSC03768Soţia lui Lucian Onuțan, Gomboş Renate, a fost internată în data de 26 ianuarie 2013, de urgenţă, cu o maşină a ambulanţei la Spitalul Judeţean Reşiţa, secţia Maternitate, gravidă în luna a IX cu dureri de naştere şi cu apa ruptă de acasă.

Femeia este la cea de a IV naştere – naștere care a decurs normal. Omul a însoţit-o la spital, după care a plecat acasă. La ora 8 dimineața, soţia i-a spus că a născut cu patru moașe un băiat sănătos, că naşterea a decurs normal în aproximativ 30 de minute. Acest lucru i-a fost confirmat şi de către una dintre moaşe. Toate acestea se întâmplau la ora 8.
La ora 9, când a ajuns cu mâncare şi altele la spital la soţia lui, a găsit-o plângând şi i-a spus că a fost anunţată că micuţul are o mâna dreaptă ruptă.
A încercat să obţină mai multe informaţii, a întrebat ce s-a întâmplat; ,,doctorul Babicz Zoltan- care intrase în gardă la Nou Născuți la ora 8, mi-a spus că el a găsit copilul aşa, cu mâna ruptă şi a anunţat ortopedul. La fel, am întrebat una dintre cele patru moaşe cu care a născut soția mea despre ce s-a întâmplat, aceasta a spus că micuţul s-a născut normal, că ele au predat copilul integru la secţia de maternitate” spune tatăl copilului.
În această situaţie, Lucian Onuțan, a decis să depună o sesizare la conducerea spitalului despre problemă considerând că cineva este vinovat de accidentarea copilului. De asemenea, a sesizat Colegiul Medicilor, Conducerea Spitalului Judeţean, Direcția de Sănătate Publică.
A vrut să depună o sesizare la Poliție, dar i s/a spus că nu este de competanța lor fiindcă este o problemă medicală.
Omul nu vrea nimic- bani sau altele de acest gen, vrea doar să afle ce s-a întâmplat cu copilul său fiindcă nimeni nu le spune nimic, abia ieri a aflat că mâna este ruptă de la cot, sunt ignorați ca și aparținători – de parcă ar fi copaci sau garduri. La ori ce întreabă, nu primesc nici un răspuns. ,,Noi am vrut să trimitem copilul la Timișoara imediat a doua zi, dar tatăl copilului, s/a opus. Fiindcă la Reșița nu există aparatură de investigare imagistică pentru copii așa de mici, micuțul va fi trimis la ora 12 la Timișoara, la Louis Țurcanu” a spus doctorul Secășan.
Tatăl copilului, spune că ,,nimeni nu mi-a spus cât de grav este, nu știm nimic și mă gândeam că o fractură se poate rezolva si aici. Timișoara înseamnă bani mulți, ori eu, am patru copii”.
Doctorul Dumitru Secășan, directorul Spitalului, mai spune că ,,la această oră este în desfășurare o anchetă și primele rezultate și poziția conducerii spitalului, le vom obține în cursul zilei de azi”.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

4 thoughts on “EXCLUSIV VIDEO Nou născut cu mâna ruptă în spital, la Reșița

    1. ei na si tu, a fost in ,,EXCLUSIVITATE ,, si in plus, s-a scris in 5 minute stirea. cine nu munceste ………etc. merci, in ori ce caz

  1. Toate asistentele au intrat pe pile in spital.ultima data cand s-au facut angajari sa dat 1500 euro ptr un post de asistenta si 800 euro ptr infirmieri.sunt numai nenorociti la conducerea spitalului

Comments are closed.