EXCLUSIV A murit în timp ce își alimenta mașina cu benzină

pompe benzina alimentareUn bărbat de 57 de ani a murit în această dimineaţă în jurul orei 10 în staţia de alimentare cu carburanţi din zona Mociur.

Un caz mai puţin obişnuit s-a întâmplat în această dimineaţă în Reşiţa, într-o staţie de benzină din zona Mociur. Un conducător auto de 57 de ani, a oprit maşina pentru a o alimenta cu benzină. După ce a plătit, omul a verificat presiunea pneurilor, moment în care i s-a făcut rău.
Personalul staţiei precum şi alţi şoferi aflaţi în Peco au sunat la 112, dar până să ajungă maşina ambulanţei, omul a murit. Echipajul de la ambulanţă a început manevrele de resuscitare, dar se pare că totul ea fost în zadar fiindcă bărbatul de 57 de ani a pornit pe drumul fără întoarcere. Cel mai probabil, bietul om a suferit un infarct miocardic, dar acst lucru îl vor stabili medicii cu exactitate.
Angajaţii staţiei de carburanţi sunt şocaţi şi spun că aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată de când ei lucrează acolo. Un mucailt din apropiere, a spus cu jumătate de gură că ,,probabil omul a avut un șoc în momentul în care a văzut cât este prețul benzinei”.

Comentarii

comentarii

One thought on “EXCLUSIV A murit în timp ce își alimenta mașina cu benzină

  • 26 februarie 2013 la 9:05
    Permalink

    se putea sa nu zica cineva chestia cu iertatu… daca nu aveti nimic de comentat mai bine va abtineti

Comentariile sunt închise.