EXCLUSIV INFOCS Alfa Romeo cu roțile în sus pe marginea drumului la intrarea în Reșița

Accident C Caransebes (1)Un accident din seria celor ,,șmechere” a avut loc în această dimineață la Reșița. Spunem ,,șmechere” fiindcă abandonarea mașinii și scoaterea numerelor de înmatriculare ridică unele semne de întrebare iar aceste lucruri, fac loc la speculații.
Mai exact, la intrarea dinspre Caransebeș spre Reșița, un șofer a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul, a ieșit aiurea pe câmp, după care se dă peste cap și se oprește la marginea drumului cu roțile în sus.
Acestea sunt informații primite pe surse – nu sunt prea multe, majoritatea – supoziții fiindcă așteptăm luni comunicatul oficial al Poliției, dar nici asta nu este obligatoriu fiindcă în conformitatea cu noua lege, în cazul în care nu sunt victime sau răniți, nu este nevoie de prezența poliției.
Altfel stau lucrurile dacă cineva rănit a ajuns la spital fiindcă de acolo, automat este informată poliția care intră pe fir. Ce mai putem adăuga, este faptul că mai mult ca sigur, accidentul a fost provocat de șoferul care nu a adaptat viteza la condițiile carosabilului care a fost ud din cauza ploii ușoare. La aceasta se adaugă și gradul de uzură accentuată al anvelopelor de pe spate.
La o primă vedere, se pare că autoturismul Alfa Romeo cu numere de Italia, a fost destul de serios avariat și va avea nevoie de reparații serioase cam peste tot.
Mulțumim prietenului M pentru fotografii.

Comentarii

comentarii

One thought on “EXCLUSIV INFOCS Alfa Romeo cu roțile în sus pe marginea drumului la intrarea în Reșița

  • 4 noiembrie 2013 la 1:00
    Permalink

    La o primă vedere, se pare că autoturismul Alfa Romeo cu numere de Italia.Daca citesti mai bine in limba romana expresia”se pare” nu transmite ideea de sigur cu alte cuvinte este posibil sa fie nr de italia deoarece s-a facut asociere cu marca masinii.De fapt marca se cunoaste atunci expresia se pare se refera la nr.de inmatriculare.Cititi articolul mai bine d-na Milenovici

Comentariile sunt închise.