EXCLUSIV INFOCS Tragedie la Dognecea, mașină în baraj și tânăr dat dispărut

dognecea lac0Unde poate duce distracția și mai ales inconştienţa unor tineri care îşi fac de cap.
Un tânăr din Dognecea este dat dispărut după ce maşina în care se afla împreună cu alţi 3 prieteni, a plonjat de pe carosabil în ,,Lacul mare” din Dognecea.
Totul s-a petrecut în jurul orei 24. Cei patru au ajuns în apele reci ale barajului după ce ,,Jeep”- cu volan pe dreapta a fost scăpat de sub control de şofer.
Maşina a plonjat în baraj într-o zonă cu apă mai adâncă, undeva la 3 metri. Trei dintre tinerii cu vârsta cuprinsă între 17 şi 25 de ani, au reuşit să se salveze, dar cel de al patrulea aflat pe scaunul din stânga faţă, nu a mai apucat să iasă din maşină.
Salvarea, poliţia şi pompierii militari au ajuns la faţa locului, dar având în vedere adâncimea apei şi întunericul, cercetările au fost amânate pentru astăzi. şansele ca tânărul să mai fie în viaţă, sunt aproape de zero, dar rudele tânărului îşi mai pun speranţa într-o minune. Ei speră ca tânărul să fi ieşit şi el din maşină, să fi înotat până la mal şi să fi ieşit prin altă parte, după care speriat probabil, să se fi ascuns pe la rude.
Cu toate că avem atâta baraje de acumulare în zonă, din păcate, ISU Semenic nu are încă un echipaj de pompieri – scafandri. În acest caz, la Dognecea vor sosi azi scafandri de la Timişoara sau Arad, care vor încerca scoaterea cadavrului şi eventual a maşinii din apele Lacului mare de la Dognecea.
InfoCs are o echipă la faţa locului şi în cel mai scurt timp vom reveni cu amânunte şi un material video.

Comentarii

comentarii